Pàgines

dimecres, 12 de gener del 2011

Ben tornats a la realitat!

Hem viscut en un món de flors i violes, engalanat amb arbres de Nadal i llumetes estridents, amb música de cascabells i pandereta de fons, fins que aquesta setmana, també Els Matins de TV3, tots hem tornat a la realitat.

Fins i tot ETA s'ha esperat a què el país tornés a estar en marxa per sorprendre'ns, relativament, amb un nou comunicat on anuncia un alto-el-foc permanent i verificable. D'altra banda, el nou Govern encapçalat per Artur Mas ja en comença a fer de les seues. Ara per ara, i amb permís de Ferran Mascarell, el conseller més mediàtic és el de Sanitat (o era Salut? o això era abans?). Boi Ruiz ja ha dit als catalans que millor que contractin una mútua, que la cosa no pinta bé, i proposa que els metges cobrin segons els resultats. Fent un paral·lelisme amb les arts marcials, hi haurà metges amb cinturons de colors. Bona idea, senyor Ruiz, per què no ho aplica també als consellers i diputats?

I tot just fa una setmana que ens menjàvem el tortell de Reis i els últims torrons (vés a saber qui se'n recorda d'això, ara) quan ja ha començat la cursa electoral per al proper 22 de Maig. Alguns candidats ja fan campanya, d'altres, encara es disputen el primer lloc. No voldria pas ficar pressa a ningú, però mentre uns debaten, els altres van per feina. Ah, i l'última que ens faltava, Belén Esteban promocionant la carn de conill. En fi, ben tornats a la realitat.