Pàgines

dijous, 27 de maig del 2010

Projectes


Primer dia de ja-no-universitària. Bé, no oficialment, per allò de no diguis blat... però sí tècnicament. No he anat a fer cua a les oficines de l'atur, ni tampoc a les empreses de treball temporal. Ni tan sols m'he molestat a preparar currículums. M'he llevat, com sempre; he anat a complir amb el meu contracte de pràctiques, com des de fa quatre mesos, i a la tarda, enlloc d'agafar carpeta i apunts, m'he ficat davant del portàtil a rumiar què podia fer de profit.

I així ha nascut Gargots. Un projecte que poso en marxa amb ganes (ja veurem si després això és traduïrà amb constància...) perquè em permet fer allò que més m'agrada, escriure, i el que em va empényer a estudiar la carrera que ara, ja puc dir que he acabat: periodisme.

Com que el panorama està fatal, i no sé si a curt o mig termini em podré dedicar, laboralment, a fer una cosa que em satisfaci, aquí tinc el meu raconet per fer públics els meus gargots.

Gràcies per avançat a tots els que us entretingueu per aquí.
.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats, Alba!
A mi ja em queda poquet també...que ràpid passa! però bé, ara a pensar en nous projectes, que com més estudies, més coses creus que et falten per aprendre...

Salut, periodista!

Esther del Campo ha dit...

Doncs nosaltres encantats de llegir els teus "gargots"!!!!

Molts d'ànims, felicitats, i facilitats!!! :D Ens veiem el 4-J! :)

Alba ha dit...

Neus: felicitats per avançat!! jejeje, i ànims amb la recta final. I sí, tens raó, soc ja casi llicenciada però tinc la sensació de que em falta taaaaaaaan per aprendre.... ufff! el que ens espera!!

Esther: ja estàs preparada pel 4-J??? ai ai... jo tremolo!!! jejeje. Una abraçada!