Pàgines

més info

Gargots és un espai on anoto tot allò que em ve de gust comentar. Un llibre que m'he llegit, una notícia que he sentit a la ràdio, o simplement, un pensament que em ve al cap.

Escriure és una de les meves passions. I també ho és llegir. Des dels més comercials Stieg Larsson o Dan Brown, fins a les catalanes Mercè Rodoreda, Carme Riera o Montserrat Roig, passant pel gran Ryszard Kapuscinski, formen part de la meua llibreria.

Tinc 23 anys, i ara ja sé que com a mínim, em jubilaré als 67. Vaig néixer a les Garrigues, però m'he fet gran a Amposta, una ciutat amb esperit de poble i pretencions de capital. Sóc la gran de tres germans: el petit encara m'idolatra, però l'adolescent ja només em busca quan li convé. Periodista per definició, em plantejo el futur com una aventura: vés a saber per on em portarà! De moment, col·laboro al diari digital delCamp.cat i visc a Tarragona.

I aquí, hi trobareu els quatre gargots que escric quan la inspiració em permet superar el tràngol del full en blanc, a veure si entre tots en treiem alguna reflexió interessant.

Gràcies per les vostres aportacions!